Vin Diesel: ”Fast and Furious” do të përfundojë

Ekskluziviteti ”Fast and Furious” është në rrugën e perëndimit, deklaroi aktori Vin Diesel gjatë një konference shtypi të ”Fast & Furious 9 – The Fast Saga” në kinematë amerikane nga 25 qershori.

Diesel, i cili luan rolin e Dominic Toretto tha se janë planifikuar edhe dy filma të tjerë afërsisht në 2023 dhe më pas në 2024.

Advertisement

“Çdo histori meriton një fund”, komentoi ai.

”E di që njerëzit mendojnë se nuk duhet të mbarojë, por unë besoj se për të gjitha gjërat e bukura ka një arsye për një përfundim”, shtoi ai.

Seriali debutoi në 2001 me ”The Fast and Furious”, me Diesel dhe të ndjerin Paul Walker.

Seriali ishte pezull për shkak të pandemisë.