(Video) Një moment brenda shtëpisë së “BBV” i bëri fansat të mendojnë se Kiara ende mendon për Butrintin…

Izolimi bën të vetën. Një pjesë e banorëve kanë treguar se po “humbin” idenë e realitetit dhe jetës jashtë, kanë harruar të harrojnë fjalët e si të shprehen siç duhet.

Ky është një eksperiment i jashtëzakonshëm, ndaj duhet patur parasysh para se t’ju themi se në një moment, Kiara ka kërkuar brenda shtëpisë së “BBV” që Nita t’i këndojë këngën e Butrint Imerit.

Advertisement

Në fakt, ajo e cilësoi këtë si këngën e Ledri Vulës, mirëpo ky është një bashkëpunim mes Ledrit, Butrintit dhe Kidës.

“Dale dale” nisi të këndojë Kiara dhe aq u desh që ky moment të bënte xhiron e rrjetit.

Editimet në Tik Tok i merrni me mend vetë! Megjithatë, nuk përjashtohet mundësia që Kiara vërtetë të jetë bërë lëmsh e të ketë harruar kush e këndon këtë këngë.

Ose ajo e di, i pëlqen kënga por nuk dëshiron të përmendë emrin e Butrintit.

Ishte Luizi ai që duket sikur parandjeu gjithçka që flitej jashtë për hyrjen e Butrintit në “Big Brother VIP”, duke u shprehur se do të ishte personi i vetëm që do ta nxirrte atë (Luizin) jashtë loje.

“Ai është problem. Se ti mund të thuash pavarësisht se jam ndarë me të kam raporte miqësore dhe ajo më nxjerr mua jashtë loje komplet,”