(VIDEO) Maneskin shkatërrojnë instrumentet në skenë!

Adrenalina shume e lartë dhe kjo nuk mund të ndalet. Publiku është në delir…

Të parët që e bënë këtë traditë ishin “Who” në vitet ’60.

Advertisement

Legjendat thotë se ideja për të shkatërruar instrumentet në skenë erdhi nga Pete Townshend: grupi po performonte në një lokal të vogël dhe gabimisht kitaristi goditi tavanin me kitarën e tij.

Kush ishte i pari që e bëri atë?

Një pjesë e kitares u thye dhe Townshend u tërbua: dëmi ishte bërë tani, kështu që kitaristi, në zemërim e sipër, vendosi të shkatërrojë edhe pjesën tjetër të instrumentit të tij. Që atëherë, shkatërrimi i instrumenteve skenike është bërë diçka e domosdoshme për yjet e rock-ut.

Dhe Maneskins nuk duan të qëndrojnë jashtë klubit. Në llogarinë e tyre zyrtare në Instagram, grupi i përbërë nga Damiano David, Victoria De Angelis, Thomas Raggi dhe Ethan Torchio, gjatë një turneu në SHBA, postuan një foto të asaj që ka mbetur nga instrumentet në skenë në fund të një shfaqjeje.

Kjo është: copa, doreza të thyera dhe copa metali e druri. Frikë dhe urrejtja në Las Vegas, thuhet në shumë komente.