VIDEO/ Amos dhe Dea tallen me Luizin dhe Kiarën…

Është organizuar mbrëmë një dasmë në shtëpinë e Big Brother Albania dhe protagonistë kanë qenë Kiara dhe Luizi.

Të cilët e kanë shijuar shumë atmosferën madje i kanë dhuruar njëri-tjerit edhe puthjen e parë që të gjithë po e prisnin.

Advertisement

Megjithatë të vetmit që i kanë qëndruar larg kësaj dasme kanë qenë Amos dhe Dea, të cilët nuk i janë afruar aspak çiftit por kanë vendosur ta shohin këtë dasmë në distancë.

Madje madje roli i Deas dhe Amosit ka qenë fiks i atyre halleve ose xhajave që janë gjithnjë të pakënaqur dhe që komentet nuk i fillojnë më parë nga vetja por nga të tjerët…