Vetëm J.Lo mund të shkojë në palestër me çanta Hermès Birkin…

Kur Jennifer Lopez shkon në palestër, kujdeset të marrë me vete edhe stilin e saj. Ndryshe nga ne – që marrim një çantë shpine përgjithësisht – J.Lo shkon në palestër me Birkin.

Ajo u fotografua së fundmi duke shkuar në palestër si të gjithë – me atlete, streçe dhe një bluzë të thjeshtë. Por, ndryshe nga kushdo, Lopez mbante në dorë një çantë të rrallë Himalaya Niloticus Birkin.

Advertisement

Jennifer Lopez njihet për faktin që stilon shpesh veshjet e palestrës me çanta Birkin. Ja disa shembuj: