Vdes PING PING

    Lajmin e kanë bërë të ditur stafi i GUINNES WORLD RECORDS, duke saktësuar se kinezi i vogël ndërroi jetë në spital si pasojë e komplikacioneve kardiake. PING PING ishte vetëm 74,61 cm i gjatë si pasojë e një forme nanizmi. Ishte 22 vjeç dhe po qëndronte në Romë me kunatin, për të marrë pjesë në spektaklin “Show dei record”.

    Advertisement