Shohim gjithnjë nëpër rrjete sociale jetën kaq të bukur të blogereve të famshme, shqiptare ose jo, e na duket sikur çdo gjë u shkon vaj.

Flasim për blogeren dhe avokaten e njohur Irena Kita, e cila mesa duket pas një dite të lodhshme, ka shkuar në shtëpi e ka gjetur këtë shënim nga vajza e saj Sofi, të cilin e ka postuar në story-n e saj në Instagram. Sa e ëmbël!

Advertisement

Kështu blogerja ka mbyllur ditën e saj. Irena është shprehur shpeshherë nëpër intervista se ajo dhe Sofi janë shumë të lidhura.