Vajza e dirigjentit Eno Koço kthehet në Tiranë për t’i bërë këtë surprizë të atit

Teuta Koço rikthehet herë pas herë në Tiranë për të dhënë koncerte por këtë rradhë ajo vjen për një arsye të veçantë.

Në Universitetin e Arteve do të organizohet një mbrëmje muzikore me rastin e 75-vjetorit të babait të saj, dirigjentit Eno Koço.

Advertisement

Kësaj mbrëmjeje do t’i bashkohet Teuta Koço (Soprano), Gent Koço (violinë) si dhe 8-vjeçarja Anna Paulides, vajza e Teutës e cila po ndjek rrugën e muzikës, ashtu si të gjithë pinjollët e familjes Koço. Sot Teuta Koço ishte në ” Wake Up”, ku rrëfeu disa nga detajet e koncertit.

Kujtojmë se Eno Koço është nipi i atdhetarit të Rilindjes, Athanas Tashko (1863-1915), dhe i biri i artistes së shquar Tefta Tashko Koço.