Brit Awards 2018 u diskutua shumë për performancat, çmimet dhe veshjet e yjeve në tapetin e kuq.

Një ndër më të komentuarat ka qenë pikërisht këngëtarja Pixie Lott, e cila me veshjen e saj i ka ekspozuar të gjitha, përfshirë edhe pjesët intime. Këngëtarja kishte zgjedhur një fustan të gjatë me të çarën që i shkonte deri sipër këmbëve. Pikërisht kjo e çarë e fustanit ka bërë që ajo të bëhet pjesë e një incidenti, duke ekspozuar pjesët intime.

Advertisement

Sigurisht që një detaj i tillë nuk i ka shpëtuar fotografëve në Brit Awards, të cilët i kanë shpërndarë fotot në internet.