Trey Songz publikon “Fumble”

Trey Songz po përpiqet të promovojë albumin e tij “Chapter V”, të pritur jo dhe aq mirë. Si rezultat ai ka publikuar një video për singëllin më të fundit nga ky album. “Fumble” me regji të Manuel Concha, në pjesën më të madhe është bardh e zi dhe trajton historinë e një djali që ka gjetur femrën e jetës së tij, por që ja kupton vlerën dhe se sa e çmuar është vetëm kur ajo ikën… Dashuria që ndahet nuk mund të riparohet më ose siç thotë një shprehje popullore “buka e thyer nuk ngjitet më”.

Ja tek e keni videon.

[youtube=http://youtu.be/oRY_5Fh4Lns&showinfo=0&rel=0]