Trajneri i Serbisë fyen rëndë shqiptarët, por përgjigjen e mori nga Shaqiri dhe Xhaka!

Sjellje skandaloze e trajnerit të Serbisë, Dragan Stojkovic, gjatë takimit Zvicër – Serbi 3-2.

Në minutën e 35-të të takimit, kur Vlahovic sapo kishte shënuar golin e epërsisë momentale të serbëve (2-1), kamerat kanë fokusuar trajnerin që gëzon duke sharë në fjalë të ndryra shqiptarët.

Advertisement

Për vetë serbët dhe ata që dinë serbit nuk është e vështirë për a kuptuar nga lëvizjet e buzëve se si shfryn Stojkovic.

Gjithsesi, përgjigjen e merituar e mori si nga Shaqiri, me golin e shënuar, ashtu edhe me Xhakën, që në minutat shtesë nuk iu tremb syri dhe përplas me një lukuni serbësh.