Tiranë – Presidenti dekreton anëtarët e Gjykatës së Lartë

Presidenti dekretoi po ashtu emërimin e Artan Brocit, si gjyqtar në Gjykatën e Apelit në Tiranë dhe të Hysen Alikos, si gjyqtar në Gjykatën e Apelit në Vlorë. Dekretet e presidentit pritet që të votohen në parlament.

Advertisement