Tiranë – Kursi i Këmbimit, 5 Dhjetor 2009

Franga zvicerane sot blihet me 90,60 lekë dhe me 91.20 shitet ndërsa paundi britanik 151,80 lekë është në blerje dhe 152,40 në shitje.

Advertisement