Tiranë – Gjendet një i vdekur në liqen

Shtetasi me emrin, Besnik Hamzai, është gjetur pa jetë nga familjarët. Ndërsa në vendngjarje kanë shkuar forca të policisë të cilat po bëjnë dhe hetimet e duhura për këtë ngjarje. Sipas dëshmive të para të familjarëve, Hamzai ka shkuar në liqen për të peshkuar dhe mendohet se vdekja mund të jetë aksidentale.

Advertisement