Tiranë – Deputeti Deda lë grevën

Ka shkuar në 62 numri i protestuesve që janë dërguar në qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”. Greva e urisë është në ditën e 19-të dhe gjendja shëndetësore e protestuesve të ngujuar sa vjen edhe bëhet më e rëndë. Një ditë më parë në spital u dërguan edhe deputetet, Olta Xhacka dhe Shegushe Ligori.

Advertisement