Tiranë – Bode, nuk do të ketë rritje taksash në 2010

Kështu ka deklaruar për mediat, ministri i Financave, Ritvan Bode. Bode ka qetësuar qytetarët se gjatë vitit 2010 nuk është parashikuar rritje taksash. “Priroritetet e qeverisë së re vitin e ardhshëm, do të përputhen me ato të LSI-së dhe nuk besoj se ato do të cënojnë frymën liberale të të djathtëve. Administrata është duke punuar për të përfunduar projektbuxhetin brenda këtij muaji. Qëllimi është që kabineti të përfundojë procedurat dhe të dërgohet në parlament për t’u miratuar”, u shpreh Bode.

Advertisement