Tiranë – Ambjentet e QNK mbahen peng nga Bashkia

E ndërsa pjesa e jashtme, sipas drejtorit të këtij institucioni, Mujë Buçpapaj, po mbahet peng nga Bashkia e Tiranës. Në pjesën e brendëshme, do të ndërtohen ambiente për koncerte, panaire libri, muzikë dhome dhe dy salla teatrosh që do të qëndrojnë në mënyrë permanente të hapura.

Advertisement