Gjirokastër – Rradhë emigrantësh për pasaportat biometrike dhe letërnjoftimet

Edhe pse numri i emigrantëve është tepër i lartë për t’u pajisur me këtë dokument apo pasaportat biometrike sërish kjo zyrë po punon vetëm me një sportel. Qytetarët shprehen mjaft të indinjuar mbi këtë fakt pasi shumica e tyre kanë qenë të detyruar të paraqiten disa ditë rresht për të kryer aplikimin për kartën e identitetit.

Advertisement