Vendosur në ditët e fundit të Perandorisë Osmane, “The Promise” tregon historinë e trekëndëshit të dashurisë midis studentit të shkëlqyer të mjekësisë Michael, të bukurës e të sofistikuarës Ana dhe gazetarit të famshëm amerikan Chris.

Titulli origjinal: The Promise
Zgjatja e filmit: 132 Minuta
Shteti/Viti: USA/2016
Lloji: Dramë, Histori
Aktorë: Oscar Isaac, Charlotte Le Bon, Christian Bale
Regjisori: Terry George

Advertisement