Telepatia mes binjakëve/ Romeo ‘i lexon mendjen’ Donaldit…

Në ‘Prime-n’ e sotëm, Romeo është përballur me një sërë sulmesh nga banorët e tjerë të shtëpisë.

Reagimet nga jashtë kanë qenë të shumta ku erdhën reagime dhe prej disa ish-banorëve (kliko këtu), por dhe nga familjarë të Romeos.

Advertisement

E si për çudi, Romeo është shprehur teksa Ledioni e ka pyetur lidhur me një diskutim, se nuk ka asnjë mendim!

E çuditshme apo jo? Telepatia pra…