Taylor Swift shkruan historinë si artistja e parë me të gjitha kengët e albumit ‘Anti-Hero’ në Top 10 të Billboard Hot 100!

Taylor Swift shënon një nga javët më historike në historinë 64-vjeçare të këngëve në Billboard Hot 100, pasi ajo bëhet artistja e parë që ka marrë të gjithë 10-shen më të mirë të klasifikimit.

Swift ia kaloi Drake, i cili regjistroi nëntë nga 10 më të mirat e Hot 100 për një javë në shtator të vitit 2021.

Advertisement

Të 10 këngët në kategorinë kryesore të Hot 100 janë nga LP Midnights i ri i Swift, i cili, i publikuar më 21 tetor, zë vendin e parë në tabelën e albumeve Billboard 200 me javën më të madhe për çdo publikim në shtatë vjet.

Swift gjithashtu kalon dhe “The Beatles” dhe Drake për më shumë tituj nga kryesimi i 100 Hot 100 në një javë të vetme.

Ndërsa Swift dominon 10-shen më të mirë të Hot 100, “Unholy” i Sam Smith dhe Kim Petras bie në numrin 11, një javë pasi u ngjit në majë.