Snoop Dogg tha se shkruante tekste me një makinë shkrimi, njerëzit nuk e besojnë!

Në ditët e tij të hershme të shkrimit të këngëve rep, Snoop Dogg huazoi një makinë shkrimi për tekstet e tij.

Reperi amerikan zbuloi instrumentin e tij të pamundur të shkrimit në një episod të “The 85 South Comedy Show”.

Advertisement

Snoop Dogg tha se ishte përpjekur t’i hidhte fjalët e tij në letër, por nuk arrinte ti shkruante dot të gjitha.

“Unë shkruaja 65 fjalë në minutë”, tha ai.

Zbulimi i tij shkaktoi të qeshura dhe mosbesim nga mikpritësit, me një pyetje: “Snoop, ti ke shkruar rep në një makinë shkrimi?” dhe një tjetër duke komentuar “Kjo është qesharake”.

Snoop Dogg tha se ai mësoi të shkruante në shkollë të mesme.

“Unë kam qenë një prej tyre studentë që kam marrë pjesë në një klasë druri, një klasë metalike, kam marrë pjesë në klasën e ekonomisë. Kam marrë pjesë në klasa të ndryshme. Unë nuk doja vetëm të isha në klasë me miqtë dhe pastaj të shkoja në shtëpi”, tha reperi.

Paraqitja e Snoop Dogg në shfaqje pason publikimin e albumit të fundit të Mount Westmore, Snoop, Cube, 40, $hort. Grupi përbëhet nga veteranët e hip-hop-it Too $hort, E-40 dhe Ice Cube dhe Snoop Dogg.