Shtepia Hi-tech e Pierce Brosnan

Pierce Brosnan

Ai thote se do te jete shtepia e endrrave dhe do te kete cdo loje te mundshme per djemte dhe disa gjera per te shoqen Keely Shayne Smith. Do te kete nje home theatre Hi definition qe do te kete gjithcka per te percjelle nje sound te paster. SIgurisht qe do te kete dhe nje system sigurie me sensore presioni ne dysheme dhe me rreze infra te kuqe.  Cfare tjeter do kete ne kete shtepi endrrash? N’a ndiqni vetem pas pak. Cfare tjeter do kete ne shtepine e endrrave te Pierce Brosnan? Sigurisht qe nje palester, nje pishine me permasa sa ato Olimpiket, nje dhome muzike, nje dhome lojrash e nje library. Shtepia do te kete eshte lidhje wirelessi dhe bluetoothi si dhe garazh me sensore prekjeje. “Pierce do tem und te hape portat kryesore teksa eshte ende duke ecur ne rruge. Cdo gje do te jete e lidhur me nje kompjuter qendror te cilin mudn t’a kontrolloje edhe kur nuk eshte ne shtepi” ka thene nje burim per britaniken Mail On Sunday. Shtepia do te jete e pozicionuar ne nje vend te quajtur reshti I bilionereve dhe do te kete komshinj Cher dhe Mel Gibson.