Shtëpia e Madonna-s ka 5 rregulla të thjeshta, që çdo shtëpi duhet t’i ketë!

“Ji i lumtur me atë që ke” është një nga pesë “rregullat e shtëpisë” që duhet të ndjekin fëmijët e mbretëreshës së popit, Madonna-s.

Në postimin e saj të fundit në Instagram, Madonna teksa mbante një tabelë në dorë, ndau pesë rregulla të thjeshta shtëpiake që dëshiron që të gjithë në shtëpinë e saj t’i ndjekin.

Advertisement

Lista përfshinte rregulla të sjelljes pozitive që u kujtonin fëmijëve të saj të “buzëqeshnin”, “të jenë të lumtur” dhe “të dëgjojnë të tjerët ” . Gjithashtu “të jenë të kënaqur me atë që kanë” dhe të jenë “të sjellshëm”.

“Rregulla” që të gjithë duhet t’i kemi dhe t’i ndjekim në shtëpitë tona dhe jo vetëm, në fakt.

Kujtojmë që këngëtarja është nënë e katër vajzave dhe dy djemve, Lourdes Leon, Rocco Ritchie, David Banda, Mercy James, si dhe binjakëve Stella dhe Eclair Ciccone.