Shqipëri – 12 të prekur me H1N1

Ndërkohë që ISHP njofton se të gjithë tre prekurit kanë kaluar një situatë të lehtë të kësaj sëmundjeje dhe asnjëri prej tyre deri më tani nuk rrezikoj jetën. Pacientët ndodhen nën kujdesin e mjekëve.

Advertisement