Mat – Banorët bllokojnë hetuesit e KE

Banorët nuk ka pranuar që përfaqësuesit e KE-së me në krye kryesuesin e misionit, Dik Marti të vëzhgojnë banesën në të cilën thuhet se janë u janë marrë organet serbëve. Ata u kanë dalë makinave të hetuesve përpara duke i bllokuar ata për më shumë se dy orë. Mësohet se banorët kanë pretenduar një dokument të lëshuar nga Prokuroria e Përgjithshme të cilën duket se përfaqësuesit e KE-së nuk e dispononin. Kjo gjë ka mbajtur të bllokuar dhe pa mundur të vëzhgojnë banesën në Mat, Banorët thanë se nëse do tu tregohej dokumenti i Prokurorisë së Përgjithshme atëherë ata do t’i lejonin hetuesit të hynin në banesë.

Advertisement