Këto pamje janë filmuar në Amerikën Latine, më saktësisht në Kili. Një shofere jo shumë e zonja me sa duket, ngatërron shkallët me parkimin por shpëton mrekullisht. Fatmirësisht, kupton në kohë gabimin e sapo bërë dhe kërkon ndihmë për të dal nga makina. Gjithçka mund të ishte shmangur më kollaj, sikur zonja të kishte pasur kthjelltësinë të tërhiqte frenat e dorës!

Mënd për herë tjetër…

Advertisement