SHBA – Paketë për rimëkëmbjen e punësimit

Projekti është aprovuar me 68 vota pro dhe 29 kunder dhe i është dërguar presidentit Barack Obama për ta firmosur që të kthehet në ligj. “Shpresojmë që të jepë hapi i parë i një seri masash në favor të punësimit”, ka deklaruar presidenti amerikan, duke komentuar vendimin e Senatit.

Advertisement