Serbi – Rumania mbështetje në GJND

“Rumania edhe më tej do të jetë përkrah shteteve që nuk njohin pavarësinë e ‘krahinës së Kosovës’”, ka thënë Basescu cituar nga mediat serbe. Basescu po ashtu ka thënë se Rumania do të mbështesë zhbllokimin dhe anëtarësimin e Serbisë në BE, sikur edhe për liberalizimin e vizave.

Advertisement