Kosovë – Rasmusen viziton vendin të enjten

Sipas mediave kosovare, Rasmusen do të njihet me situatën e sigurisë në Kosovë ndërsa pritet të takohet me kryetarin e KFOR-it. Më tej Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s do të takohet me presidentin e Kosovës, kryeministrin si dhe me ministrin e Punës së Sigurisë së Kosovës.

Advertisement