Seks oral me skeletin

Seks oral me një skelet dhe dinamit i vendosur në vesh. James Franco bën poza të çuditshme përpara objektivit të Terry Richardson për revistën GQ, duke nxjerr në pah anën e tij më provokuese. “Personazhi publik është vetëm një anë e personit tim”,- pranon aktori. Ai ka folur  për filmin komedi “This Is the End” që do të dalë shumë shpejt në kinema. “Nëse personat tallen me mua nuk është problem, edhe unë bej të njëjtën gjë me ta”,- ka shtuar ai.

Advertisement