Sekreti i martesës?

Oooooh! Mariah Carey dhe Nick Cannon janë të martuar që prej gjashtë vitesh, gjë që mund të konsiderohet shekulllore në Hollywod. Pyetja që mund t’ju ketë lindur tashmë: cili është sekreti që i mban ende të lidhur? Nick ka shpjeguar thjeshtë, pastër, bukur: “Shumë seks!”. Ouuuuu rrofsh që n’a e tregove sekretin mik. Seksi vërtetë nuk i zgjidh problemet, por padyshim duhet të jetë arsyeja që e bën çiftin të shfaqet kudo me buzëqeshje vesh më vesh… Nëse keni problem, Nicku e bëri të vetën :p .