Samanta Karavella është padiskutim një nga këngëtaret shqiptare më simpatike dhe të dashura për publikun.
Këtë herë këngëtaren Samantën e shohim tërësisht pa make-up në një foto të publikuar nga vetë ajo në rrjetet sociale.
 
E veshur me të zeza, ajo që bie në sy në këtë foto është se këngëtarja duket me bukur se kurrë edhe thjeshtë me “ujë dhe sapun”.
 
 
Advertisement