Sa ka ndryshuar! Noizy tregon si dukej “para dhe pas kredisë” (Foto)

Noizy ka kujtuar vitet e para të karrierës muzikore duke publikuar disa foto të vjetra dhe të rralla.

Njëra e shkrepur në vitin 2008, 2009 dhe bën përballjen e tyre me atë që është bërë sot. Për ata që e shohin në këto foto, e vënë re menjëherë ndryshimin e madh që ka pësuar 31 vjeçari ndër vite të cilin ai vetë e ka quajtur “para kredisë”.

Advertisement