Rusi – Ndihma për Kirgiztanin

Mëngjesin e sotëm është zhvilluar një bisedë telefonike mes kryeministres se re, Roza Otumbayeva, dhe atij rus, Vladimir Putin që është shprehur i gatshëm për ndihmë. Kreu i Kremlinit ka kërkuar gjithashtu mbrojtje të përfaqësive diplomatike të huaja në vend.

Advertisement