Robert Ndrenika është padyshim ikonë e kinematografisë shqiptare.

Por, sa prej jush e dinin që ai ishte një nga miqt më të mirë të babait të ndjerë të Rozana Radit?
Këtë e ka treguar vetë këngëtarja nëpërmjet një postimi prekës në Instastory, ku tregon se Roberti ishte një nga miqt më të mirë të babait të saj dhe një këshillues i mirë për të.

Advertisement

“Një nga miqtë më të mirë të babait tim. Dikur më këshillonte ndërsa sot më shtrëngon dorën Xhaxhi Berti vazhdoj ta thërras ende. Unë për të do të mbetem gjithmonë e vogla e Nandit.”,- shkruan këngëtarja në një prej postimeve te saj.

“Artistet e mëdhenj kane një buzëqeshje që kur i shikon ta ndryshojnë ditën”,- vijon Rozana me postimin pasaardhës kushtuar aktorit te madh të skenës.