Risia e WhatsApp, përditësimi i fundit do të lejojë të komunikoni edhe nëse nuk keni internet!

WhatsApp së fundmi ka lançuar një përditësim i cili do u lejojë njerëzve që të bisedojnë edhe nëse nuk kanë internet.

Në një deklaratë WhatsApp u shpreh se bllokimi i internetit u mohon njerëzve të drejtat dhe u ndalon atyre që të marrin informacione dhe ndihmë në kohë urgjente.

Advertisement

Kompania tha se “dëshira e saj për vitin 2023 është që këto mbyllje të internetit të mos ndodhin kurrë”.