Rikthehen koncertet në Romë

Këtë vit rikthehet koncerti legjendar i 1 Majit në Romë! 6 orë muzikë që do të transmetohen drejtpërdrejt në TV dhe radio nga Cavea e Auditoriumit të Parkut të Muzikës – vendi kryesor i ngjarjes – ku emra të mëdhenj të muzikës italiane dhe ndërkombëtare do të ngjiten në skenë.

Ky është line-up zyrtar: 

Advertisement

Noel Gallagher
Alex Britti & Flavio Boltro
Après La Classe & Sud Sound System
Balthazar
Edoardo Bennato
Bugo
Chadia Rodriguez Ft. Federica Carta
Colapesce Dimartino
Coma_Cose
Enrico Ruggeri
Ermal Meta
Extraliscio
Fabrizio Moro
Vinicio Marchionni E Giacomo Ferrara
Fasma
Fast Animals And Slow Kids & Willie Peyote
Fedez
Folcast
Francesca Michielin
Francesco Renga
Gaia
Ghemon
Gianna Nannini E Claudio Capéo
Ginevra
Gio Evan
Il Tre
L’orchestraccia
La Rappresentante Di Lista
Lp
Madame
Mara Sattei
Max Gazzè & The Magical Mystery Band
Michele Bravi
Modena City Ramblers
Motta
Nayt
Noemi
Orchestra Multietnica Di Arezzo Con Magherita Vicario
Piero Pelù
The Zen Circus
Tre Allegri Ragazzi Morti
Vasco Brondi
Wrongonyou

Një 1 Maj më i rëndësishëm se kurrë, jo vetëm për rinisjen e shumëpritur të muzikës live, por edhe për të nënvizuar se sa e rëndësishme është një fushatë e gjerë vaksinimi për të siguruar që koncertet (dhe jo vetëm) të mund të rifillojnë nga e para.