Richard Gere dhe Sylvester Stallone për pak sa s’u rrahën… për Dianën

Për këtë incident të ndodhur gati 25 vite më parë ka shkruar këngëtari brianik Elton John në autobiografinë e tij të titulluar ‘Me’ e cila do të dalë këtë tetor.

Me sa duket Diana kishte pasur impakt të fortë tek të dy zotërinjtë. Këngatari legjendar ka shkruar se kjo ka ndodhur në Londër, gjatë një feste për ish kryetarin e Walt Disney Studios, Jeffrey Katzenberg ndërsa ai po përgatiste muzikën për filmin e Lion King.

Advertisement

Richard Gere dhe Diana dukeshin shumë në humor me njëri-tjetrin”, shkruan John, duke shpjeguar se në atë kohë, Diana ishte ndarë nga Princi Charles dhe Gere, i kishte dhënë fund marrëdhënies së tij me Cindy Crawford.

Por miqësia e sapo lulëzuar mes princeshës Diana dhe aktorit Richard Gere nuk po i pëlqente aspak aktorit Sylvester Stallone.

“Unë mendoj se ai erdhi në festë me qëllimin e qartë për t’u afruar me Dianën, por planet e tij u shkatërruan”.

/Living/