Rezarta Shkurta ka shtatë vjet që e mban përbrenda këtë lapsus, por tani i sosi durimi dhe e sqaroi njëherë e mirë për të gjithë…

Ajo është bërë jo pak herë protagoniste në media, për shkak të zhvillimeve në jetën e saj private apo profesionale dhe deri në këtë pikë nuk ka asgjë të çuditshme. Ama, të ngatërruarit e identitetit me dikë tjetër, është diçka vërtet shqetësuese. Ndaj, kjo është arsyeja që e ka nxehur shumë Rezartën ditën e sotme.

Shpesh në shkrimet e portaleve të ndryshme që i referohen këngëtares dhe fotografes, teksti nuk shoqërohet me foton e saj, por me foton e një personazhi tjetër, që në fakt edhe ajo është një personazh publik, modelja Afroviti Goge. Kjo sigurisht është një lapsus, por ndonjëherë duken kaq të ngjashme.

Sido që të jetë, që gabimi të mos përsëritet më, Rezarta shkruan: