Rezarta Shkurta dhe Xhensila Myrtezaj kanë përgatitur një suprizë të bukur për ju

Xhensila është në fundin e pritjes së ëmbël dhe shumë shpejt, bashkë me Besin pritet të bëhen prindër për herë të parë.

Ndërkohë këngëtarja ka menduar që këtë periudhë ta kthejë në kujtimin më të bukur të jetës. Bashkë me Rezarta Shkurtën, Xhensila ka realizuar klipin me kujtime, publikimin e të cilit Rezarta  zbuloi se do të jetë sot në orën 18:00 duke postuar bisedën private me mamanë e ardhshme.

Advertisement