Revoltohet Lori Hoxha: Shoqëri misogjiniste! (Foto)

Një artikull për Afërdita Dreshajn i publikuar në portalin Tirana Post me titulli: “Afërdita i ka këmbët e gjata, por aspak seksi”, ka revoltuar jashtë mase Lori Hoxhën, e cila nuk hezitoi ta quante shoqërinë tonë si një shoqëri misogjiniste dhe të refuzojë faktin se si media përcjell të tilla mesazhe.

Kështu si fillim ai postoi këtë pjesë shkrimi në Instagram Story:

Advertisement

E më pas reagoi kështu: