Është dënuar nga gjykata e shkallës së parë për evazion fiskal, ndërkohë që vetë aktori dhe idhulli i sa e sa vajzave ka folur më në fund. Ai ka thënë se nuk është kriminel dhe është fajtor vetëm sepse nuk ka studiuar për Ekonomik.

Raoul ka nënshkruar një kontratë me kompaninë e tij të prodhimit, e cila kujdesej për të kuruar imazhin e tij. Diçka që e bëjnë gjithë artistët. Ama pagesat dhe çdo detyrim tjetër ai shprehet t`i ketë paguar.

Advertisement

Pas gjithë fjalëve që dolën, një reagim nga vetë ai, ishte i nevojshëm për të sqaruar situatën, të paktën për mediat.