Rama bëhet operacion nga apandesiti!

Natën e mbrëmshme, pas kryerjes së disa testeve imazherike në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, Kryeministri Rama u diagnostikua me appendisit akut.

Në bazë të rekomandimit të mjekëve të shërbimit të urgjencës, Kryeministri iu nënshtrua operacionit për heqjen e appendisdit në orët e para të mëngjesit të sotëm.

Advertisement

Sipas Zyrës së Shtypit, operacioni u krye nga ekipi i mjekëve kirurgë dhe anestezistë, nën drejtimin e prof. Arben Gjata, Shef i Shërbimit të Kirurgjisë në QSUT.

Ndërhyrja konsiderohet e suksesshme dhe gjendja shëndetesore paraqitet e mirë.

Operacioni u krye nga ekipi i mjekëve kirurgë dhe anestezistë, nën drejtimin e prof. Arben Gjata, shef i shërbimit të kirurgjisë në QSUT.

Gazetari i Klan News Maksi Rama bën me dije se ndërhyrja e Kryeministrit për apandesitin është ktyer me Laparoskopi dhe ka zgjatur rreth një orë. Shefi i Kirurgjisë Digjestive në QSUT thotë se ndërhyrja ka zgjatur prej orës 03:30 deri në 04:30 të mëngjesit të sotëm.