Puna e vështirë e aktoreve të bukura

Në intervistën e saj për revistën GQ, Charlize Theron, ka folur për vështirësitë që ajo has duke qenë një prej aktoreve më të bukura të Hollywood-it.
40-vjecarja ka thënë se të qënurit e bukur ndonjëherë i është kthyer në të kundërt.
“Punët që kanë peshë të vërtetë i jepen personave të cilëve u shkojnë përshtat edhe fizikisht. Sa role ka për një modele të bukur dhe të gjatë? Kur ka role të rëndësishme, aktoret e bukura janë të parat që refuzohen”, ka thënë ajo.

Advertisement