Publikohet lista e “Forbes” me aktorët më të paguar për vitin 2019

Është publikuar lista me dhjetë aktorët më të paguar të këtij viti.

Dwayne Johnson, i njohur si The Rock, kryeson listën e “Forbes” të dhjetë aktorëve me pagën më të lartë në botë, duke arritur të grumbullojë mbi 89.4 milion dollarë midis 1 qershorit 2018 dhe 1 qershorit 2019.

Advertisement

“Së pari duhet të jetë audienca. Është skenari më i mirë që mund të krijojmë që do t’i dërgojmë ata të lumtur në shtëpi? ”, tha Johnson për Forbes në vitin 2018.

Lista e plotë është më poshtë. Vlerësimet e fitimeve bazohen në të dhënat nga Nielsen, ComScore, Box Office Mojo dhe IMDB, si dhe intervistat me burimet e brendshme të industrisë.

Të gjitha shifrat janë paraprake; tarifat për agjentët, menaxherët dhe avokatët (përgjithësisht 10%, 15% dhe 5%, përkatësisht) nuk zbriten.

Aktorët me pagën më të lartë në botë për vitin 2019:

10. Will Smith (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images/Guliver)

Fitimet: 35 milion dollarë

9. Paul Rudd (Foto: Rich Fury/Getty Images/Guliver)

Fitimet: 41 milion dollarë

8. Chris Evans (Foto: Paras Griffin/Getty Images/Guliver)

Fitimet: 43.5 milion dollarë

7. Adam Sandler (Foto: Hector Vivas/Getty Images/Guliver)

Fitimet: 57 milion dollarë

6. Bradley Cooper (Foto: Frazer Harrison/Getty Images/Guliver)

Fitimet: 57 milion dollarë

5. Jackie Chan (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images/Guliver)

Fitimet: 58 milion dollarë

4. Akshay Kumar (Foto: Matt Carr/Getty Images/Guliver)

Fitimet: 65 milion dollarë

3. Robert Downey Jr. (Foto: Getty Images/Guliver)

Fitimet: 66 milion dollarë

2. Chris Hemsworth (Foto: Ryan Pierse/Getty Images/Guliver)

Fitimet: 76.4 milion dollarë

1. Dwayne Johnson (Foto: Kevin Winter/Getty Images/Guliver)

Fitimet: 89.4 milion dollarë.

/KultPlus.com/