‘Pse ke frikë të dalim në nominim të katërt?’/Olta-Luizit:Kur të duash…

Grupi i Ermionës është pozicionuar në verandën e shtëpisë.

Luizi pyeti Oltën pse ka frikë të dali në nominim ajo, Maestro, Kristi dhe ai.

Advertisement

Olta i tha se nuk e ka frikë, por nuk do të prishë lojën duke hequr rripin.

Ajo u shpreh se kjo është dëshira e tij jo e saj, sepse ajo nuk do të largohet Kristi apo Maestro nga shtëpia.