Princi Charles zbulon këngën që i jep ‘një dëshirë të parezistueshme për të kërcyer’

Princi Charles zbuloi disa nga këngët e tij të preferuara – përfshirë një këngë që i dha “një dëshirë të parezistueshme për t’u ngritur dhe për të kërcyer.”

The Three Degrees, Diana Ross dhe Edith Piaf janë pjesë e listës me këngët e preferuara të Princit Charles, të cilat ai i ndau me një radio spitalore për të falënderuar stafin e kujdesit shëndetësor dhe vullnetarët për punën e tyre gjatë pandemisë së Covid-19, sipas agjencisë së lajmeve PA.

Advertisement

Charles diskutoi disa nga këngët e tij të preferuara të jetës, duke përfshirë “Givin’ Up, Givin’ In,” që The Three Degrees interpretoi në ditëlindjen e tij të 30-të dhe që “shumë kohë më parë, më jepte një dëshirë të parezistueshme për t’u ngritur dhe për të kërcyer” tha ai.

Lista e plotë e Princit nëse jeni kuriozë:

1. “Givin’ Up, Givin’ In” – The Three Degrees
2. “Don’t Rain On My Parade” – Barbra Streisand
3. “La Vie En Rose” – Edith Piaf
4. “Upside Down” – Diana Ross
5. “The Voice” – Eimear Quinn
6. “The Click Song” – Miriam Makeba
7. “You’re A Lady” – Peter Skellern
8. “La Mer” – Charles Trenet
9. “Bennachie” – Old Blind Dogs
10. “Lulu’s Back In Town” – Dick Powell
11. “They Can’t Take That Away From Me” – Fred Astaire and Ginger Rogers.
12. “Tros Y Garreg/Crossing the Stone” – Catrin Finch
13. “Tydi a Roddaist” – Bryn Terfel