Premiera e filmit të ri “Joker” shkakton ovacion disa minutësh pa ndërprerë

Filmi i ri Joker që interpreton Joaquin Phoenix nuk hapet në teatro deri në tetor, por filmi pati premierën e tij në Festivalin e Filmit në Venecia gjatë fundjavës. Njerëzit e adhuruan filmin!

Image result for joaquin phoenix joker

Advertisement

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pas interpretimin të të ndjerit Heath Ledger, fansat u zotuan se një tjetër nuk do të mund të kalonte aktrimin gjenial të Ledger. Padyshim që duke ekzistuar një paragjykim i tillë nga masa, Joaquin Phoenix kishtë këpucë të mëdha për të mbushur!

Sipas Variety, turma qëndroi duke brohoritur dhe duartrokitur për tetë minuta në fund të Joker për një ovacion të gjatë në këmbë me disa duke bërë thirrje që filmi të merrte vëmendjen e duhur gjatë sezonit të çmimeve.

Phoenix ishte në Festivalin e Filmit në Venecia për shfaqjet, dhe ai foli pak më shumë për karakterin e tij. Ai tha se shfaqjet e mëparshme të Joker nga aktorë të tjerë nuk kanë ndikuar tek ai.

“Unë nuk i referova ndonjë përsëritje të karakterit të kaluar,” tha Phoenix. “Thjesht u ndje si diçka që ishte krijimi ynë në disa mënyra”.

Burimi: Gamespot.com|Prive.al