Prangoset nga gjyshi

    Shkak për këtë prangosje ishte vesi i adoleshentit për t’u vjedhur para prindërve të cilat më pas i shpenzonte në internet kafe. Në Global Times është botuar edhe një foto ku 12 vjeçari shfaqet me një zinxhir të lidhur në kavilje dhe nga ana tjetër mbahet nga gjyshi. Ky nuk është rasti i parë që prindërit lidhin fëmijët në Kinë për të njëjtën arsye.

    Advertisement